Обичайно покачване на платените спортни телевизионни пакети на Нова Броудкастинг Груп

...
Обичайно покачване на платените спортни телевизионни пакети на Нова Броудкастинг Груп
Коментари Харесай

Предстои поредно покачване на месечните такси на Диема екстра и Макс спорт

Обичайно повишаване на платените спортни телевизионни пакети на Нова Броудкастинг Груп и на А1 и ще има от 1 юли 2023 година.

Пакетът от спортните канали на DIEMA XTRA - Диема Спорт 1,2 и 3, ще бъде повишен с 1 лев. Така цената, която клиентите ще заплащат, към този момент ще е 13,99 лв..

Причината за измененията на цените се дефинират от наклонността за " възходящата стойност на премиум кино и спортното наличие в международен мащаб, както и възстановяване на качеството на предоставените услуги ".

Пакетът Max Sport Plus също ще бъде повишен с 1 левче. Месечната такса от другия месец ще е към този момент 12,99 лв..

Diema SPort 1. 2 и 3 излъчват най-оспорваните дуели от двата най-високи ешелона на Българското футболно състезание, мачовете за Купата на България, зрелищните срещи от Английската Висша лига, Първа и Втора Бундеслига и Френската лига 1, Купата на Лигата в Англия и Купата на Футболната асоциация, Купата на Германия по футбол, надпреварите от Формула 1, баскетболните срещи от НБА и  други спортни събития.

" Макс спорт " пък предава всички мачове от Шампионската лига във вторник, в това число финала, Лига Европа и Лига на конференциите. В каналите в пакета са още дуелите от Серия А, Ла Лига, Копа Либертадорес, Копа Судамерикана, Нидерландската " Ередевизие ",  купите на Франция и Турция и други. В каналите им се излъчват множеството от шампионатите в мъжкия тенис през сезона, както и Лигата на нациите във волейбола.

Пълната и вярна стратегия с всички мачове в родния ефир, както и с резултати и статистика онлайн, може да откриете на сайта Telefootball.net и в мобилното приложение Мачовете по ТВ. То е налично за Android в Google play, както и за iOS.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР